Over Burger Bitch Amsterdam

Welkom op de website van Burger Bitch in Amsterdam! Hier kunt u online uw bestelling plaatsen bij Burger Bitch.


We got the best burgers in town because….

•Onze patty is gemaakt van 100% rundvlees van het Simmentaler ras. De runderen groeien op in de uitlopers van de Alpen in Oostenrijk. Wij gebruiken alleen de beste delen van de runderen zodat we alleen de sappigste burgers kunnen bereiden.

•Onze Bun is een typisch Amerikaanse brioche-bun. Het wordt speciaal voor ons op ons eigen receptuur gemaakt. De smaak van pure roomboter in de brioche verrijkt onze sappige burgers.

•Wij maken onze eigen saus: The Bitch sauce. Het receptuur is geheim, maar we kunnen wel verklappen dat het bomvol zit met verse kruiden.

•Onze augurken worden op ons receptuur geproduceerd en gekruid met peper, knoflook, dragon en dille.

•Wij gebruiken uitsluitend gesneden Romeinse sla op onze burgers. Dit is vanwege de lekkere bite die alleen dit soort sla biedt.

•Onze bacon wordt gemaakt van mager buikspek. Dit buikspek wordt op een ambachtelijke wijze gepekeld, gedroogd en natuurlijk gerookt. Na het snijden worden de dunne plakjes speciaal voor u plakje voor plakje afgebakken.

•Onze Cheddar is niet zomaar een smeltkaas, het is een echte Engelse cheddar “Extra mature” die 14 maanden gerijpt is en dat proef je.

Nadat uw bestelling is geplaatst ontvangt u een bevestiging per e-mail. Het kan zijn dat deze in uw SPAM folder terecht komt. Indien u geen bevestiging heeft ontvangen vragen wij u vriendelijk contact op te nemen met ons om zeker te zijn dat de bestelling aangekomen is.

Wij gaan tijdens de bereiding van onze gerechten zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie of voedselintolerantie. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit volledig uit te sluiten. Wij verzoeken u bij het plaatsen van uw bestelling duidelijk uw allergieën of intoleranties kenbaar te maken!

Openingstijden

Openingstijden
Maandag: 12:00 - 16:00
Dinsdag: 12:00 - 16:00
Woensdag: 12:00 - 20:00
Donderdag: 12:00 - 16:00
Vrijdag: 12:00 - 16:00
Zaterdag: 12:00 - 16:00
Zondag: Gesloten

Betaalmethodes

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw bestelling online afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL.


iDEAL wordt ondersteund door

Allergieinformatie

Wij proberen altijd uw bestelling zo snel mogelijk af te leveren. Op zon- en feestdagen kan dit vanwege drukte wat langer duren.

Uw bestelling beoordelen

Enige tijd nadat u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u een e-mail met een uitnodiging tot het achterlaten van een beoordeling. Wij horen graag wat u van onze producten en dienstverlening vindt om u de volgende keer beter van dienst te zijn.

Acties, aanbiedingen en kortingen Burger Bitch

Heeft u een actiecode of kortingscode? Op stap 2 van het bestelproces, waar u uw bezorggegevens invult, klikt u op "Actiecode invoeren". De korting wordt direct van het bestelbedrag afgetrokken, of het gratis product wordt direct aan uw winkelwagen toegevoegd.

Beheerder van deze website

Deze website is ontwikkeld door en wordt beheerd door