Beoordelingen van Burger Bitch Amsterdam

Recente recensies van Burger Bitch Amsterdam

4 sterren na 16 reviews

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam te laat en was koud

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Krijg alleen me glazen steeds niet terwijl het op de site staat voor de rest prima. Zou de aanbieding gewoon weg halen houd je toch niet aan

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

That was really good we like the quality of the burgers, that's only 4 stars as there is no way to add bacon in the other burgers. I wrote it in a note but guess they did not read it, I would not mind to pay extra if there would be the option to add it

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In deze tijden van crisis waren deze burgers een godsgeschenk! Sappig, smaakvol en vooral groot. De uienringen zijn out of this world. 10/10 would recommend.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was overduidelijk dat de bezorger van me friet heeft lopen eten. Heel zakje friet kapot en er zat nog maar weinig in. Geef die bezorgers een gratis frietje tijdens werk zodat ze mijn friet niet stiekem op hoeven te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alhoewel m’n bestelling 20 min te laat was, was alles nog op temperatuur en lekker!

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel regelmatig en kom ook wel eens daar eten, blijt altijd fantastisch

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden gezien de wat hogere prijzen toch wat grotere hamburgers verwacht. Prijs / kwaliteit daarom minder. Club was ook klef en daarom ook niet de hoge prijs waard. Dit zou je zelfs bij de luxere lunchroom niet voor een krokante verse clubsandwich betalen... Is dus tegen gevallen. Bezorging al voor tien uur op 12.15 gezet. Jammer dat het dan toch nog ruim 20 minuten later wordt, terwijl 12.00 de eerste bezorgtijd is.

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was echt veel te laat en heb hem uiteindelijk moeten afbellen omdat ik weg moest. Echter heb ik geen 1 ster gegeven omdat de manier waarop deze klacht opgelost is toch wel noemenswaardig is. Zal zeker nog een keer bij ze bestellen, maar dan zorg ik wel dat ik niet weg hoef ;)

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zat (alweer) geen drinken bij terwijl ik dit wel besteld had, eten was wel oke, erg weinig patat, dus had nog honger na het eten.

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sappige burgers. Lekkere patat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn bestelling kwam goed aan, alleen een beetje koud, het eten was heerlijk, wij bestellen graag nog een keer !

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

2 uur gewacht op mijn bestelling. Om vervolgens de verkeerde burger te ontvangen die ik vanwege mijn allergie niet kan eten. Fout ligt aan de website waarvan ik bewijzen heb (screenshots). Dit werd niet toegegeven. Erg slechte service en zeer klantonvriendelijk aan de telefoon. Burger heb ik weggegooid en ik ben naar de Macdonalds gegaan.

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The burgers were well presented and tasted nice, only problem I had was that the chicken burger has more toppings than chicken. Delivery took 110 minutes but the delivery guy explained that they only started with deliveries this week so that is understandable.

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik heb bijna drie uur op mijn hamburger moeten wachten. Niet fijn als je honger hebt. Kreeg wel twee biertjes als compensatie dat is dan wel weer fijn . Hoop dat mijn volgende bestelling wat sneller is anders haak ik af als klant. Hoop dat jullie je opstartproblemen snel onder de knie hebben

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.