Beoordelingen van Burger Bitch Amsterdam

Recente recensies van Burger Bitch Amsterdam

4 sterren na 30 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt goede burgers, en dat voor een normale prijs! Ben nog geen betere tegen gekomen

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas miste ik een portie patat bij m’n burger. Hierover gebeld en een toepasselijke oplossing werd gegeven voor een volgende bestelling. Eten was lekker, maar de kip op de burger was ietsje aangebrand deze keer. Helaas had ik augurk op m’n burger, terwijl ik aangaf in de opmerkingen deze niet te willen.

Reactie van Burger Bitch:Beste AHV, vervelend om te horen dat uw ervaring deze keer niet goed was. Onze excuses hiervoor. We willen u in ieder geval bedanken dat u dit heeft aangegeven. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat dit volgende keer niet meer gebeurd! Fijn dat u tevreden bent met de oplossing en we hopen dat we het snel kunnen goedmaken! Met vriendelijke groet, Team Burger Bitch

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Patat ook, zitten lekkere kruiden op. Is weer even wat anders.

Reactie van Burger Bitch:Beste AHV, we waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om deze top recensie achter te laten. Dank u wel! We zijn blij dat het heeft gesmaakt en dat u onze kruiden lekker vindt. We hopen u snel weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Team Burger Bitch

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Burger Bitch:Beste Jitse, hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten. Waarderen we enorm! Fijn dat alles naar wens is geweest en dat het heeft gesmaakt. We hopen u snel weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Team Burger Bitch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goed en lekker!

Reactie van Burger Bitch:Beste Duivendrechter, wat een heerlijke recensie. Super dat u daar de tijd voor heeft genomen. Waarderen we enorm! Fijn dat u tevreden bent met onze service. We hopen snel weer wat voor u te mogen bereiden! Met vriendelijke groet, Team Burger Bitch

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great service and amazing food!

Reactie van Burger Bitch:Dear J. Lopez, thank you so much for the kind review. We really appreciate you taking the time to write one on our website! We are glad that you experienced a great service and above all that you had a great diner. Hopefully we can be at your service again real soon! With Kind Regards, Team Burger Bitch

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Burger Bitch:Beste Jorge, bedankt dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten. Waarderen we enorm! Fijn dat u tevreden bent geweest met onze service en dat het bovenal heeft gesmaakt. Zien we u snel weer terug? Wij hopen van wel! Met vriendelijke groet, Team Burger Bitch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Burger Bitch:Beste Annemiek, bedankt voor de recensie. Waarderen we enorm! Fijn dat alles naar wens is geweest en dat het heeft gesmaakt. Hopelijk zien we u snel weer terug! Met vriendelijke groet, Team Burger Bitch

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke vrijdag bestellen wij eten. Afgelopen vrijdag voor het eerst bij BB besteld. Komende vrijdag weer!

Reactie van Burger Bitch:Beste Jin, bedankt voor je recensie. Waarderen we enorm! Fijn dat alles naar wens is geweest en het heeft gesmaakt. We kijken ernaar uit om je bestelling klaar te maken vrijdag! Met vriendelijke groet, Team Burger Bitch

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The biggest problem was that I found a staple in my burger. This is unacceptable, I hurt myself while I was eating. In addition to that, burgers were a bit cold, the delivery guy came on foot and unfortunately this is not fast enough.

Reactie van Burger Bitch:Dear Francesco, I am very sorry to hear that. That isn't allowed to happen! Therefore our dearest appologies. We are going to discuss this internally. I will contact you this week about a compensation. With Kind Regards, Stacey (Burger Bitch, Headquarters)

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag om 17.30 uur 3 burgers met frietjes en een chilli fries besteld bij Burger Bitch. Om 18.03 uur kreeg ik een mail dat mijn bestelling onderweg was. Toen er 45 minuten later nog geen bezorger was, ben ik gaan bellen. Er werd pas de 4e keer bellen opgenomen. De medewerker zei dat mijn bestelling pas net onderweg was en dus niet om 18 uur zoals in de mail stond. Inmiddels was het dus al bijna 1,5 uur na de bestelling. Toen na nog eens een half uur er nog steeds geen eten was, ben ik weer gaan bellen. Ook nu pas werd na meerdere keren bellen opgenomen. De mederwerker zou mij terug bellen zei hij. Pas na ruim 2 uur na bestellen kwam de bezorger aan. Op de fiets. En alles was lauw geworden. Ik ben ook nooit meer terug gebeld door de medewerker. Bezorger gaf aan dat er iets mis was gegaan met de bestelling. Burgers waren bijna koud maar qua smaak op zich ok. De cheese fries zijn overigens echt hun geld niet waard. Gewoon frietjes met daarover wat plakjes gesmolten cheddar. Ook was al

Reactie van Burger Bitch:Beste Selena, vervelend om te horen dat het zo mis is gegaan met uw bestelling. We zijn met de koeriersdienst waar wij gebruik van maken aan het kijken waar dit zo fout heeft kunnen gaan. Onze oprechte excuses voor deze situatie. Er wordt z.s.m. contact met u opgenomen om deze situatie enigszins recht te zetten. Met vriendelijke groet, Stacey (Hoofdkantoor Burger Bitch)

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burger was hard, niet sappig. De frieten niet heet De bezorging was 45 minuten te laat. Kortom het viel echt tegen helaas. Eerder wel betere ervaring, maar nu het gevoel niet meer te bestellen bij Burger Bitch.

Reactie van Burger Bitch:Beste Ron, bedankt voor de feedback. We gaan hier zeker naar kijken en mee aan de slag om te voorkomen dat het in de toekomst niet meer gebeurd en we weer terug kunnen gaan naar de ervaring die u van ons gewend bent! Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Burger Bitch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en lekkere burger. De patat goed vers en krokant. Alleen de bitterballen waren ingezakt. Smaak was wel goed

Reactie van Burger Bitch:Nog bedankt voor de review Deb, waarderen we! Fijn dat alles naar wens is geweest en u lekker had gegeten. Daar doen we het voor! Hopelijk zien we u snel weer terug. Met vriendelijke groet, Team Burger Bitch

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet alles wat besteld was was geleverd. Friet was slap en vlees was enorm droog.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great and delicious food, such a fast delivery!!! Love it.

Reactie van Burger Bitch:And we love that you had a great diner Hila! Thank you so much for taking the time to review our services. We really appreciate it and hope to see you again soon! Warmest Regards, Team Burger Bitch

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam te laat en was koud

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Krijg alleen me glazen steeds niet terwijl het op de site staat voor de rest prima. Zou de aanbieding gewoon weg halen houd je toch niet aan

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

That was really good we like the quality of the burgers, that's only 4 stars as there is no way to add bacon in the other burgers. I wrote it in a note but guess they did not read it, I would not mind to pay extra if there would be the option to add it

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In deze tijden van crisis waren deze burgers een godsgeschenk! Sappig, smaakvol en vooral groot. De uienringen zijn out of this world. 10/10 would recommend.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alhoewel m’n bestelling 20 min te laat was, was alles nog op temperatuur en lekker!

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel regelmatig en kom ook wel eens daar eten, blijt altijd fantastisch

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden gezien de wat hogere prijzen toch wat grotere hamburgers verwacht. Prijs / kwaliteit daarom minder. Club was ook klef en daarom ook niet de hoge prijs waard. Dit zou je zelfs bij de luxere lunchroom niet voor een krokante verse clubsandwich betalen... Is dus tegen gevallen. Bezorging al voor tien uur op 12.15 gezet. Jammer dat het dan toch nog ruim 20 minuten later wordt, terwijl 12.00 de eerste bezorgtijd is.

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was echt veel te laat en heb hem uiteindelijk moeten afbellen omdat ik weg moest. Echter heb ik geen 1 ster gegeven omdat de manier waarop deze klacht opgelost is toch wel noemenswaardig is. Zal zeker nog een keer bij ze bestellen, maar dan zorg ik wel dat ik niet weg hoef ;)

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zat (alweer) geen drinken bij terwijl ik dit wel besteld had, eten was wel oke, erg weinig patat, dus had nog honger na het eten.

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sappige burgers. Lekkere patat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn bestelling kwam goed aan, alleen een beetje koud, het eten was heerlijk, wij bestellen graag nog een keer !

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The burgers were well presented and tasted nice, only problem I had was that the chicken burger has more toppings than chicken. Delivery took 110 minutes but the delivery guy explained that they only started with deliveries this week so that is understandable.

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik heb bijna drie uur op mijn hamburger moeten wachten. Niet fijn als je honger hebt. Kreeg wel twee biertjes als compensatie dat is dan wel weer fijn . Hoop dat mijn volgende bestelling wat sneller is anders haak ik af als klant. Hoop dat jullie je opstartproblemen snel onder de knie hebben

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.